diumenge, 16 de setembre del 2012

"A mano y a máquina"

     Ací teniu les tres primeres activitats del curs, si no teniu ordinador les podeu fer a la classe.

ACTIVITAT 1: Els colors freds i càlids.
     Observa aquestes pàgines on podràs veure exemples:

     Ara tú: fes el teu treball al Bloc de dibuix, com varem comentar a classe, dividint el full en 4 rectangles. Fes un dibuix àmb figures geomètriques en colors freds i al costat igual però en càlids. I baix un dibuix d'un paissatge o de la teua cara, per exemple, igualment amb colors freds i càlids. Pots utilitzar el material que vulgues per a coloretjar. Bona sort !


     Aquestes són les mans d'Alba de 6é A, que ha interpretat els colors freds i càlids a les seues ungles....ARTISTA !!!

 

ACTIVITAT 2:  "Grafitejar" el nostre nom.
    Amb aquest programa: http://www.graffiticreator.net/ podràs escriure el teu nom amb un estil de Graffiti (com el de la capçalera d'aquest Bloc), fes proves. Si vols, pots mirar aquest Tutorial en video per a seguir els passos, també per a guardar el resultat. En classe us diré quan i com els pujarem a la pàgina.


ACTIVITAT 3: Editar i decorar una foto.
     Aquesta és amb l'ordinador. De moment podéu practicar amb una foto que tingau al vostre ordinador fins a que us faça una a cadascú, de la vostra cara. Ja us avisaré en classe.
     El programa es diu "Pizap" i no cal registrar-se per a utilitzar-lo. Fes clic en Start i comença a provar. Pots mirar ací també.
     Explora també al teu ordinador si n'hi ha programes per a editar i retocar fotos i anota el seu nom.
     També pots jugar en aquesta pàgina: (clic a la imatge)

1 comentari:

  1. Hola Paqui soc Alba de 6a, te volia donar les gracies per publicar la foto de les meues ungles ,i també te volia dir que he fet el meu nom amb el programa dels grafitis , el meu nom i el de tota la meua família el que pasa es que no se en que pàgina tic que colgar el meu nom.
    Fins el dimarts!!!!!

    ResponElimina